Verzending

  • Nederland

Als je op een bestelling plaatst, ontvang je de bestelling binnen ongeveer 1 tot 3 werkdagen In het weekend gelden andere leverdata en -tijden.

  • België

Woon je in België of wil je een pakket naar België versturen? Geen probleem, maar houd rekening met een langere levertijd. Pakketten die naar België worden verstuurd, worden binnen ongeveer 2 tot 5 werkdagen bezorgd. Zaterdagleveringen zijn helaas niet mogelijk in België. Uiteraard doen we er samen met onze pakketbezorgers alles aan om je bestelling op tijd bij je te bezorgen. Helaas hebben ook wij weleens last van onvoorziene omstandigheden, maar in 98% van de gevallen leveren wij keurig op tijd je pakketje af. Wel raden we je hierdoor aan om ruim op tijd te bestellen, zodat je zeker weet dat je alles op tijd in huis hebt.

  • Verzendkosten

Bestellingen vanaf €50,00 verzenden we binnen Nederland gratis.
Voor overige zendingen geldt het volgende:

Nederland: €6,95
België: €9,99

  • Vervoerder services

Je pakket wordt bezorgd door PostNL. Zodra het pakket ons magazijn heeft verlaten, krijg je een e-mail met meer informatie over de bezorging. Hierin staat door welke vervoerder je pakket bezorgd wordt en een Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen. Hieronder lees je wat voor services beide vervoerders aanbieden.

Services PostNL
Je kunt je zending volgen via de Track & Trace van PostNL. Je ontvangt op de dag van je bestelling een e-mail met een link en informatie over jouw zending. Aangezien het om een brievenbuspakket gaat, hoef je hier niet voor thuis te blijven.