FunCakes deco melts rood 250 gram

Op voorraad
€ 3,99

Maak een mooie drip op een taart of drizzle over lolly's en bonbons met de FunCakes deco melts. Naast het maken van een drip, kun je deze melts ook pefect gebruiken voor het dippen van koekjes, fruit, pops en veel meer. Of gebruik ze voor het maken van lekkere decoraties. Deze rode melts hebben een rommige witte chocoladesmaak.

Je kunt de deco melts van FunCakes eenvoudig smelten in de magnetron of au-bain marie. De deco melts zijn hersmeltbaar Tevens heb je geen extra cacaoboter nodig, omdat de melts direct de juiste dikte hebben voor verwerking. Mocht je een dunner resultaat wensen, dan kun je een paar druppes plantaardige olie toevoegen. Heb je liever een dikker resultaat, voeg dan een paar druppels water toe. Let op! de deco melts zijn dan niet hersmeltbaar.

Tip: je kunt de kleur van de deco melts intenser maken door het gebruik van een van de vele kleuren FunColours gels.

De FunCakes deco melts zijn AZO-vrij. Deze kleur FunCakes melts bevat alleen natuurlijke kleurstoffen.

Bereidingswijze. Smelten in de magnetron of au-bain marie. Voor magnetron: Smelt op max 500W in een kom. Roer elke 15-20 seconden de melts goed door. Stop met verwarmen zodra de melts bijna volledig gesmolten zijn ( kleine stukjes nog zichtbaar) Blijf roeren totdat de melts volledig glad gesmolten zijn en verwerk naar wens. Laat uitharden in de koelkast (10-15 min ) Voeg voor een dunner resultaat een paar druppels plantaardige olie toe. Voor een dikker resultaat voeg een paar druppels water toe ( niet hersmeltbaar ) 

Ingrediënten: suiker, gehydrogeneerd plantaardige vet (palmpit) melkpoeder (mager) kleurstof: E153, emulgator: E492 E322 (zonnebloem), Voor allergenen zie de vetgedrukte ingrediënten: Dit product is Halal gecertificeerd.